Tentzing

TentZing® campingtält

Campingtält från TentZing® Xplorer ger dig stor funktionalitet, en modern design och komfort till ett rimligt pris. Tälten har livliga och ljusa färger som kommer att sticka ut på ett positivt sätt på vilken campingplats som helst, och dessutom är TentZing® Xplorer campingtält lätta att transportera i den medföljande väskan och snabb att sätta upp. Tälten erbjuder till och med ett brett utbud av bra funktioner. Alla TentZing® campingtält erbjuder en eller flera av följande egenskaper: hydrostatiskt huvud av cirka 2 000-3 000mm, tejpade sömmar, ventilation, starka rör och rördelar, lättviktsluftsark, andningsbart innermaterial, bra stående höjd, rymliga stugor, täckt ingång, stora dragkedjor, väska och myggnät.


Trots att TentZing® campingtält är logiska och lätta att sätta upp rekommenderar vi dig att alltid bli bekant med ditt campingtält och redskap innan du tar det till campingplatsen för första gången. Då kan du sätta upp tältet på nolltid vid ankomsten och tillbringa din tid på att utforska naturen, spela spel och berätta historier runt elden.


TentZing® Xplorer campingtält är perfekta för både resor där du ställer upp tältet många gånger och för resor där du bor flera dagar på samma campingplats. Ett TentZing® Xplorer campingtält ger dig den komfort du vill ha när du vill njuta av naturen utan att behöva oroa dig för någonting.