TentZing® familjetält

TentZing® familjetält

De stora och rymliga familjetälten från TentZing® ger den perfekta atmosfären för dig och din familj när du åker på en campingtur under en kortare eller längre period. Campingtälten är rymliga och flera har tillräckligt med höjd för att du ska kunna stå och byta kläder i lugnet av ditt eget hem hemifrån.


Campingtält i olika designer

Observera de många olika stilarna och modellerna på de campingtält vi erbjuder. Du kan få det klassiska tunneltältet med bågarna eller tepén inspirerad av indianerna. Du kan välja det mer anonyma kupeltältet eller den med den täckta entrén - perfekt för en regnig dag. Familjetälten har också en rad smarta detaljer och hög funktionalitet så att du bland annat kan sätta upp ditt TentZing® familjetält på nolltid när du kommer till campingplatsen eller någon annanstans där du vill slå läger och tillbringa natten.


Fantastisk campingupplevelse på en låg budget

En av de fantastiska sakerna vid en campingtur är att du kan vakna med utsikt över skogen, stranden, bergen eller någon annan fantastisk natur utan att behöva spendera mycket pengar. Med ditt TentZing® familjetält kan du uppleva den underbara omgivningen i naturen eller på en campingplats med moderna faciliteter som har tillgång till kök och badkar. Ditt TentZing® Xplorer familjetält ger skydd och ett bekvämt ställe att sova, oavsett var du väljer att sätta upp ditt tält.